Hoge Paal Sint-Pieters-Leeuw

De noordelijke zone van het park Hoge Paal werd uitgebreid onder de loep genomen. In overleg met de gemeente en de buurtbewoners werd bekeken hoe het park niet alleen aantrekkelijk kon worden gemaakt voor wandelaars en rustzoekers, maar ook voor onze jeugd.

Met het oog op vergroening werd overbodige verharding verwijderd en werden er aantrekkelijke ingangen gecreëerd om het uitnodigende karakter van het park te versterken. En last but not least, dankzij het avonturenpad en de voorziene speelnatuur werden ook kinderen opnieuw welkom geheten.

GEDAAN MET OVERSTROMINGSGEVAAR

Iedereen herinnert zich vast nog hoe de plek in het verleden geteisterd werd door overstromingen. Infrax bekijkt nu hoe en of de herinrichting van het bufferbekken hier een definitieve oplossing voor kan bieden.

Subsidies

Uitvoeringsproject via provincie: 12.500,00 euro

Timing

De laatste fase inrichting speelnatuur wordt afgerond in mei 2021

Hoge Paal Sint-Pieters-Leeuw

Vind jouw weg langs de zinderende zenne